Incredibil! La așa ceva nu te așteptai! Monica Gabor prinsă cu mâța-n sac! L-a înșelat pe iubitul chinez!

 
+3 click pentru
galerie

Mr. Pink va lua foc când va afla asta! Iubita lui, Monica Gabor, a plecat la Londra pe banii unui arab! Nici nu vă închipuiţi cine este bărbatul care a scos din buzunar aproape 9000 de euro pentru a fi cu bruneta! 

Socant! Cel care i-a plătit totul Monicăi în vacanta din Londra este chiar iubitul surorii sale, Ramona. El a primit-o la hotelul cu fiţe, a avut grijă să fie cazată într-o cameră de lux şi a petrecut alături de ea timp de patru nopţi, mai precis între 12 şi 17 martie anul acesta.

Halucinant este faptul ca bărbatul care a reuşit să îi aducă Ramonei zâmbetul pe buze, Ahmad Daham, care, culmea nu este milionar, ci un simplu inginer, este şi cel care a plătit, fără să se uite niciun moment la sumă, cei aproape 9000 de euro necesari cazării în stabilimentul de fiţe londonez.

Cu toate acestea, vizita incognito a Monicăi la Londra pare să îl fi supărat destul de tare pe Mr. Pink! Fosta divă din Bacău a postat pe contul ei de socializare un mesaj trist, o posibilă aluzie la faptul că iubitul chinez a protestat că nu este lângă el.

Aflaţi mai multe detalii despre escapada Monică Gabor la Londra, aici!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI