Căutare Live

Iosef Constantin, sotul lui Teo Trandafir, isi "revine" cu poker dupa despartire

Nici n-a plecat bine din casa sotiei sale, Teo Trandafir, ca si-a si gasit fericirea in alta parte! Camuflat sub o pereche de ochelari de soare, Constantin Iosef a participat acum doua zile la un turneu de poker. Se pare ca, pentru aceasta distractie, sotul lui Teo ar fi scos din buzunar nu mai putin de 800 de euro.

Si-a gasit linistea in cartile de joc! Acum doua zile, Constantin Iosef, inca sotul lui Teo Trandafir, a dat cu subsemnatul la un turneu la poker. Imbracat cu un pulover cu gulerul suficient de inalt cat sa-i acopere gura si cu o pereche de ochelari de soare la ochi, Constantin parea extrem de concentrat.

Se pare ca, pentru a participa la acest turneu, sotul lui Teo ar fi platit aproximativ 800 de euro. Eh, dar ce mai conteaza banii. Important este sa-si revina dupa socul despartirii.

De cealalta parte a baricadei, Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, sustine ca Iosif ar fi "jucat" poker chiar si cu propria sotie. “Pupaturile, nunta... Momentul asta a fost exploatat din plin de el, el a fost jucatorul care a jucat extraordinar de bine, iar fiica mea s-a lasat exploatata. Ea e un monument de curatenie sufleteasca. A intrat baiatul cu plugul, cu bocancii, cum a vrut...”, a spus barbatul, zilele trecute.

Teo Trandafir, luata de sotie pentru bani? Vezi ce spune tatal vedetei!... Florin Chilian, acuzat ca ar fi inselat mai multi artisti cu 200.000 de euro!...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x