Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

FOTO | Imagini interzise minorilor! Iubita vloggerului Colo apare GOALĂ pușcă pe internet

Iubita lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la viol, apare goală pe internet. Poza nu a fost postată de către ea, ci un martor a făcut-o publică în mediul online.

FOTO | Imagini interzise minorilor! Iubita vloggerului Colo apare GOALĂ pușcă pe internet

"Eu, daca nu eram in nicio relatie cu nimeni, va spun sincer, cat de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeti-ma pe cuvant!", declara vloggerul la acea vreme, argumentând ulterior că a spus în glumă totul.

Alexandra, iubita vloggerului se postează deseori în clipuri pe internet alături de Alexandru Bălan discutând aspecte sexuale și propria viață amoroasă. Aceștia expun în detaliu aspecte intime.

Pe internet a circulat o poză cu această dezbrăcată, mulți afirmând că ar face "videochat" însă nu există nicio dovadă în acest sens.

Alexandru Bălan care a spus într-un video cum ar viola minore de 15-16 ani fiindcă se îmbracă provocator: „La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…”

Acest vlogger cunoscut drept Colo pe numele de scenă are 28 de ani și este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din online-ul românesc, având 850.000 de abonați. Publicul lui este majoritar minor. Acesta are mai multe videoclipuri pe youtube în care prezintă aspecte sexuale greu de digerat într-un mod batjocoritor.

El este din Bucureşti și cei mai mulţi dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenţi cu vârste sub 18 ani. În cadrul unei transmisiuni live de pe platforma Twitch, Alexandru Bălan povesteşte, în primă fază, despre experienţa sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărţit.

"Asta purtam când am fost violată. Sângeram și maică-mea mi-a spus că sunt o curvă". Drama zdrobitoare a unei fete din România agresată și mutilată psihic de violator și de familie. "M-a întrebat cât e ceasul.."

Tânărul spune că minora „era nimfomană“ şi că l-a ameninţat că îl va reclama la Poliţie. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la puşcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“. Povestea este urmată de o serie de afirmaţii în care Alexandru Bălan critică modul „provocator“ în care se îmbracă „minorele din zilele noastre“, apoi declară că ar face sex cu toate.

Acesta dă exemplul unei adolescente pe care a văzut-o pe stradă şi despre care spune că merită violată, adăugând şi o descriere a modului în care ar comite fapta.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, pentru Mediafax.

Alexandru Bălan continuă să-şi justifice pornirile sexuale faţă de minore spunând că acestea se îmbracă mult prea provocator, notează sursa citată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro