Căutare Live

Iubitul Oanei Zavoranu, vedeta gay

Ultima cucerire a Queridei, brokerul Michael Maciuca, pare a fi dorit in egala masura atat de fete, dar si de baieti.

Dupa despartirea de Pepe, Oana Zavoranu a dezvoltat o adevarata pasiune pentru barbatii destepti: Teodor Ionescu a absolvit nu mai putin de 3 facultati, iar Michael Maciuca, actualul ei iubit, vorbeste 4 limbi straine.

Din pacate pentru Querida niciunul nu pare a fi pregatit pentru o relatie cu o persoana publica. Daca Tudy a fost ceva mai norocos si a rezistat o luna in prim planul vietii mondene (pana cand Pepe a dat presei filmul in care politicianul se masturba), Michael Maciuca s-a compromis prematur.

Cei de la CanCan au aflat ca broker-ul are cont pe un site destinat comunitatii gay si chiar declara acolo ca isi doreste „o relatie serioasa cu un barbat intre 25 si 35 de ani". Oana nu se incadreaza in aceasta categorie, pentru ca are 38 de ani si, mai ales, nu e barbat.

Alex Reid: "Inca o mai iubesc pe Katie Price"... FOTO! Zaira Nara, curtata de fostul sot al Pamelei David...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri