Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Lora Petrescu: "Industria muzicala romaneasca e un bordel!"

Cantareata Lora Petrescu si-a postat pe Facebook parerea-manifest despre industria muzicala din Romania.

Cantareata Lora Petrescu si-a postat pe Facebook parerea-manifest despre industria muzicala din Romania.

Lasitate, sacrificii, nedreptati, interlopi si dj-i "care apar peste noapte", prefacatorii, vise sfaramate si naivitati - acestea sunt cateva cuvinte-cheie ale declaratiei pe care Lora Petrescu, sau pur si simplu Lora, a postat-o pe profilul ei de Facebook.

Cantareata a scris cuvinte grele la adresa industriei muzicale romanesti, pe care ea o vede ca pe un "bordel". In continuare puteti citi in intregime parerea Lorei Petrescu:

Intr-o zi am sa scot o carte despre rahatul care se intampla in industria muzicala, despre lasitatea si sacrificiile mele si ale colegilor de breasla si despre toata nedreptatea pe care trebuie s-o toleram pentru cateva difuzari pe radio. Despre cumetriile si interdictiile de care ne lovim, despre cat de plina de " interlopi" e de fapt aceasta mica "familie" din Romania, despre dj-ii care apar peste noapte si fac o gramada de bani din naivitatea celor care cred ca ei chiar fac ceva la butoanele alea cand, de fapt, cumpara piese compuse de altii de care voi habar n-aveti, acompaniati de cate o voce despre care nu veti mai auzi nimic daca ridica vreodata vreo pretentie, despre cat de mult gresim toti cu "micile atentii" si ne prefacem ca suntem prieteni cu "dracu" pentru un locusor in top 100.
Despre falsele "research-uri" de la anumite posturi de radio si ti se spune ca piesa "nu are rezultate bune" si "oamenilor nu le place" cand cel mai bun research e cel facut de pe scena cand lumea canta fiecare cuvintel. Despre faptul ca eu nu am voie sa cant in romaneste daca mai vreau sa intru pe anumite frecvente, despre visele pe care mi le tarai in speranta ca cineva ma va iubi si aprecia pentru talentul meu.
Am obosit sa intorc capul in cealalta parte si sa ma fac ca nu vad si nu aud. Daca nu va vorbi nimeni, nici un om talentat si cuminte nu va avea loc in acest bordel numit "Industria Muzicala Romaneasca". Craciun Fericit si sa ni se dea la toti dupa suflet!Sursa foto: Facebook

Recomandari