Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mariana Moculescu, dezvirginata de Horia pe 99 de trandafiri roz

A istorisit vrute si nevrute despre relatia cu Cristi Marin, a dezvaluit si amintiri picante din viata petrecuta alaturi de Horia Moculescu, dar fosta sotie a compozitorului incearca sa para inepuizabila in materie de povesti de alcov. Mariana a relatat cum s-a petrecut prima ei noapte de amor.

Avea 20 de ani cand s-a intamplat, iar cel care i-a fost partener era chiar sotul ei, Horia. In cartea scrisa de Mara Banica, „Mariana Moculescu, totul despre mine", divuta povesteste cu lux de amanunte cum a devenit femeie.

Prima noapte de dragoste a Marianei Moculescu

Cand a intrat in dormitor (acelasi in care aveam sa o concepem pe Nidia), pulpele mi se lipeau una de cealalta, intr-o licoare a dragostei, fricii si dorintei. Un amestec atat de puternic incat am facut tot ce voia el. Am lasat in urma durerea scurta pe care penisul lui mi-a provocat-o si am vrut sa vad ce e mai departe de aici. Horia se misca in mine puternic, hotarat.

Eu ii raspundeam ca si cum asa ar fi trebuit. Era ceva natural, eram unul, eram pereche. Cand a terminat, s-a contorsionat tot, iar gura lui a scos un geamat animalic, era placerea suprema. As mai fi vrut o data. A plecat in dusul de dupa, iar eu, cu sperma lui inca in mine, am cules fiecare petala din cei 99 de trandafiri roz, pe care i-am facut patul dragostei noastre", a relatat cea care a devenit de curand cunoscuta datorita unui filmulet XXX in care ii face sex oral unui afacerist.

Citatul reprodus de Click naste insa cateva semne de intrebare. In primul rand, daca el elucideaza problema petalelor, nu spune ce rol au avut spinii trandafirilor in aceasta prima noapte de amor a Marianei Moculescu. Poate ca tocmai ei si-au pus amprenta asupra viitoarei vampe, despre care fostii iubiti aveau sa dezvaluie ca este inclinata spre sado-maso.

Sursa: Vdt Online

Recomandari