Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Marilyn Monroe era lesbiana si ar fi avut o relatie cu o adolescenta

O noua carte, menita sa comemoreze 50 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe dezvaluie pasiunea frumoasei actrite pentru femei. In volumul „Marilyn Monroe: My Little Secret”, Jane Lawrence s-a confesat autoarei Tony Jerris, cum sex-simbolul anilor 50 a sedus-o pe cand era doar o adolescenta de 16 ani.

Vedeta, pe atunci de 29 de ani, „s-a aplecat si m-a sarutat pe buze, foarte fin si incet. Ramasesem aproape fara respiratie. Ne-am mutat din sufragerie, in dormitor”, se arata in declaratiile femeii.

Cele doua s-au cunoscut pe cand fata avea 12 ani. „In curand au devenit prietene apropiate, dupa ce au realizat ca au fost la acelasi orfelinat, in perioade diferite din viata lor, desi Marilyn avea 14 ani, niciuna nu-si cunostea tatii adevarati. Jane s-a luptat mereu cu sexualitatea ei, a vorbit cu Marilyn de multe ori despre asta si a fost foarte intelegatoare. I-a spus: «Oricare ar fi preferintele tale sexuale, nu inseamna nimic – dragostea este dragoste”.

Cele doua au intretinut de cateva ori relatii sexuale, iar Jane Lawrence crede ca Marilyn Monroe era lesbiana. „Era un spirit liber. Era foarte deschisa ca persoana”, se mai arata in biografie.

Recomandari