Membrii unei cunoscute trupe muzicale, arestaţi sub acuzaţia de răpire şi viol! ”Femeia nu a putut estima timpul petrecut în autocarul formaţiei!”

 
+2 click pentru
galerie

Toţi cei patru membri ai trupei poloneze Decapitated au fost arestaţi sub acuzaţia de răpire şi viol, scrie nme.com.

Incidentul ar fi avut loc pe 31 august, după un concert pe care formaţia metal l-a susţinut în Spokane (Washington). O femeie susţine că a fost ţinută, împotriva voinţei sale, în autocarul trupei, înainte ca membrii grupului să o violeze.

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Michal Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski şi Hubert Wiecek au invitat-o pe aceasta împreună cu o prietenă în autocarul formaţiei după show. Ea susţine că, aflată în vehicul, toboşarul Michal Lysejko a fost primul care a agresat-o, iar solistul Rafal Piotrowski a urmat-o la baie, unde a fost, pe rând, violată de cei patru. 

Femeia nu a putut estima timpul petrecut în autocarul formaţiei. Autorităţile alertate au semnalat faptul că ea prezenta numeroase urme de violenţă.

Avocatul apărării a transmis că polonezii vor ”lupta cu acuzaţiile care le sunt aduse şi suntem încrezători că va fi ascultată şi cealaltă variantă a poveştii”.

Conturile de social media ale formaţiei înfiinţate în 1996, în Krosno, au fost suspendate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe