Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Monica Gabor a facut sex pe 200 de dolari!

Rechizitoriul intocmit de catre procurori in dosarul lui Dinu Damaschin a scos la iveala sumele de bani castigate pe seama servicilor sexuale oferite de Monica Gabor.

Procurorii au intocmit un rechizitoriu in cazul lui Dinu Damaschin, iar informatiile cu iz de scandal monden se refera bineinteles la Monica Gabor.

Conform Cancan, la varsta de numai 16 ani, Monica Gabor se afla "in grija" lui Dinu Damaschin care o gazduia la el acasa si ii pretindea prestarea de servicii sexuale cu diversi indivizi din lumea interlopa.

Monica Gabor avea si un tarif la vremea aceea, astfel ca Dinu Damaschin incasa de pe urma serviciilor sexuale ale Monicai suma de 200 de dolari.

"La varsta de 16 ani, a fost recrutata prin inselaciune in vara anului 2003 de catre inc. Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub titulatura Dinu Damaschin si care i-a promis ca ii gaseste o slujba si sub contextul acestei promisiuni si-a asigurat controlul asupra ei prin gazduirea la locuinta proprie, obtinand acceptul familial prin diferite motivari neadevarate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral si ca in acest context prin ulterioare constrangeri cu violenta fizica si psihica a incercat sa o plaseze catre diferiti clienti influenti, cat si din lumea interlopa a Bacaului si Bucuresti, si ca circumstantele de victimizare au fost construite impreuna cu acoliti ai sai, indicand pe numitii Hasan Ovidiu, Radu Duta, Cristi Tanase, cel din urma reusind sa o abuzeze sexual, indicand si aspectul ca urmare acestor circumstante consumate Damaschin Constantin a obtinut suma de 200 dolari".

Foto:

Recomandari