Căutare Live

Natalia Mateut, parasita la Monaco!

Nu se poate plange ca i-ar lipsi succesul la barbati, dar Natalia Mateut nu reuseste sa isi gaseasca linistea sentimentala. Ea a fost parasita si de noul iubit, Benny Tantas, nimeni altul decat cel alaturi de care fusese implicata intr-un grav accident rutier.

Modelul si afaceristul decisesera sa isi alunge stresul pornind intr-un mini-tur al Europei, care urma sa dureze pana la sfarsitul verii. Dar vacanta cea costisitoare s-a terminat brusc, a aflat Click de la surse din anturajul celor doi. Satmareanul, fiu de pastor miliardar, s-a intors val-vartej in Romania, abandonand-o pe divuta undeva in Monaco.

Se pare ca, dupa sedinta de shopping din Italia, sosirea in Monaco nu le-a priit porumbeilor. O cearta dura si barbatul nu a mai stat pe ganduri: a luat primul avion spre Romania. Greu de crezut ca pentru afaceri, de vreme ce Benny a fost vazut, zilele trecute, in cafenelele din Dorobanti. Semn ca inima lui nu va ramane multa vreme vacanta.

Cat despre Natalia, ea nu s-a intors inca la Bucuresti. Sa-si fi gasit un alt suflet pereche?

sursa: VDTonline

VIDEO! Marian Dragulescu risca 3 ani de inchisoare! Afla de ce!... FOTO! Maria Fowler, cu chiloteii la vedere!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri