Căutare Live

O, ce veste minunata! “Fight Club” va avea o continuare

“Aceasta este viata ta si trece pe langa tine, minut dupa minut”. Daca ti-au trecut prin minte imagini cu Tyler Durden cand ai citit fraza anterioara, atunci trebuie sa afli cea mai buna veste a zilei: “Fight Club” nu s-a terminat, Chuck Palahniuk pregateste o continuare!

La 17 ani de la publicarea cartii, autorul a dezvaluit ca povestea va fi continuata cu o serie de romane grafice. Palahniuk are in minte o naratiune “intunecata si complicata” pe care o dezvolta alaturi de “artistii si creatorii de la Marvel, DC si Dark House”. Ideea este sa reia firul povestii “de la aparenta moarte a lui Tyler Durden”, naratorul fiind de aceasta data chiar alter-ego-ul jucat in film de Brad Pitt. Din spusele autorului, reiese ca Tyler planuieste sa se intoarca in viata lui Jack cand acesta se asteapta cel mai putin.

Intre timp, casnicia lui cu Marla “se clatina pe tarmul rutinei, obisnuite la un cuplu de varsta mijlocie din suburbii”. Insa Durden stie ce sa faca pentru a-l atrage pe Jack inapoi in lumea sa, iar baietelul sau joaca un rol crucial.

Amanda Bynes a fost internata cu forta la ospiciu!... Liviu Varciu: "Pentru mine, Adelina e ca si moarta"...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri