Căutare Live

Printesa Charlene de Monaco, deprimata ca nu-si poate parasi sotul

Printesa Charlene este deprimata pentru ca nu reuseste sa ramana insarcinata si sa "indeplineasca o intelegere secreta pentru a putea divorta". Potrivit unor surse, ea il va putea parasi doar dupa ce ii va darui un copil.

Dupa ce a descoperit ca logodnicul ei era un adevarat Don Juan si tata a cel putin doi copii din relatii extraconjugale, Printesa de Monaco a incercat sa-l paraseasca de trei ori. Dupa tentativa de a fugi inaintea nuntii, Printesa Charlene a facut un pact prin care a promis printului Albert de Monaco sa ii daruiasca un copil.

Se pare ca Charlene Wittstock, in varsta de 33 de ani, nu poate sa ii ofere sotului ei un mostenitor al tronului din Monaco. "Charlene a facut din aceasta sarcina un subiect tabu la Palatul Regal. Chiar daca pare fericita in timpul exercitarii functiilor oficiale, in interiorul ei se simte frustrata si stresata", sustine publicatia franceza Voici.

O sursa a declarat ca blonda de origine sud-africana va putea pleca doar dupa ce va respecta intelegerea. "Charlene ii va darui un mostenitor si daca relatia nu va decurge bine, ii va fi oferita o intelegere de divort generoasa", a declarat aceasta.

Prima tentativa de evadare ar fi avut loc cand printesa s-a dus la Paris sa-si probeze rochia de mireasa. Atunci, ea s-ar fi refugiat in ambasada sud-africana si ar fi cerut ajutor ca sa se intoarca in tara natala. A fost insa convinsa sa renunte la planurile sale si sa revina in Monaco.

Dupa doar doua saptamani, Charlene a incercat din nou sa fuga, in timpul marelui premiu de Formula 1 de la Monte Carlo. Au urmat atunci negocieri la finalul carora printesa a decis sa ramana alaturi de Albert. Cand o femeie a anuntat ca printul ar avea un al treilea copil nelegitim, Charlene a incercat sa-l paraseasca cu trei zile inainte de nunta.

Albert a avut relatii cu multe vedete, printre care Angie Everhart, Brooke Shields si Claudia Schiffer si a fost acuzat ca ar fi gay. In varsta de 54 de ani, el are un baiat de 7 ani cu o insotitoare de bord din Togo si o fiica de 20 de ani cu o agenta imobiliara din Statele Unite ale Americii.

Foto: hepta.ro

Charlie Sheen pare ca revine la vechile obiceiuri... Heidi Klum, relatie cu un coleg de platou...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri