Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ramona Lazuran insarcinata? I s-a facut rau la un show

A trecut peste momentul Mugur Mihaescu, iar acum Ramona Lazuran isi vede mai departe de viata si de cariera. Desi s-ar putea sa ia o pauza fortata de la aparitiile pe catwalk. Dupa cum se speculeaza, bruneta ar fi insarcinata.

Primele zvonuri au aparut in martie, cand iepurasul Playboy a aparut pe podium cu o burtica suspecta. Si cum isi etala rotunjimile la cateva zile dupa ce anuntase ca obligatoriu se va cununa civil anul acesta, nu a fost greu sa se faca legatura si sa se traga concluzia ca „e cu ochi".

Ramona nu a confirmat sarcina, dar se pare ca gura lumii a avut dreptate. Frumoasei i s-a facut rau inainte de un show de la Mamaia, la care urma sa participe, de 1 mai. Ea li s-a plans colegilor ca nu se simte deloc bine. Dar a reusit sa urce pe catwalk si sa-si faca treaba, desi se vedea clar ca nu este deloc in apele ei, scrie Star.

Mai mult, ea a renuntat la celelalte angajamente pe care le avea pe litoral. Si-a facut bagajul si s-a intors la Bucuresti. Ramane de vazut cat va mai incerca Ramona sa tina ascunsa starea delicata in care se afla. De vreme ce are probleme la prezetarile de moda, probabil se apropie timpul anuntului oficial.

Sursa: vdtonline

Recomandari