Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Sophia Egeler, modelul care a rupt casnicia Evei Longoria

La doar cateva zile dupa ce presa anunta, spre surprinderea tuturor, ca Eva Longoria si Tony Parker divorteaza, iata ca apar tot mai multe speculatii privind adevaratul motiv care a condus la distrugerea unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Iar acesta ar fi Sophia Egeler.

Se pare ca starul NBA i-a trimis o serie de mesaje si chiar o fotografie cu el, pe jumatate dezbracat. Parker a intalnit-o pe frumoasa britanica la show-ul „Ultimate Fighter", din Londra, si a inceput sa o caute asiduu de atunci.

„Din momentul in care l-am cunoscut a incercat. Habar nu aveam ca este sotul Evei Longoria. Nu accepta un nu ca raspuns si imi tot spunea cat de mult ma place", a marturisit manechinul.

Vorbind despre ce s-a intamplat intr-un club unde cei doi erau insotiti si de fotbalistul Bacary Sagna, Egeler a declarat: „Am decis pe la 1 A.M. ca vreau sa plec, dar Parker m-a urmarit afara in strada. M-a implorat sa merg la o casa care pretindea ca este a lui. Am spus nu".

Cateva zile mai tarziu, Parker i-a trimis o poza cu el topless, intreband-o: „Vrei un barbat mai sexy de atat?". Avansurile lui Parker s-au oprit cand sotia lui a depus actele de divort. Atunci s-a spus ca Eva a gasit o gramada de mesaje in telefonul lui Tony pentru Erin Barry, sotia unui fost coleg de echipa. „Cand am auzit nu mi-a venit sa cred. Cat de stupid sa riste totul pentru ea?", a mai spus Egeler.

Recomandari