Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Vezi ce miscari din buric are iubita lui Dodel!

Diana Guresoaie, "stramba" lui Cristi „Dodel” Tanase, a fost filmata pe ascuns in timp ce dansa pe manele.

Diana Guresoaie a devenit vedeta la ea acasa, suficient de mult cat sa fie filmata pe ascuns la petreceri private. Un prieten a inregistrat-o cu telefonul in timpul unui party, unde Diana Guresoaie a fost sufletul distractiei.

Imbracata foarte lejer, in pantaloni scurti si cu o sapca pe cap, Diana Guresoiaie a dansat si saltat pe manele, obligand si pe cei din jur sa faca acelasi lucru. Agitatia ei a fost pusa pe seama consumului exagerat de alcool, presa notand ca Diana Guresoaie ar fi fost beata de-a binelea.

In exclusivitate pentru Acces Direct, Diana Guresoaie a infirmat o parte din cele scrise.


"Chiar eram la o petrecere, era o petrecere mai restransa, mai in familie, nu ma asteptam sa filmeze cineva. Nu eram beata deloc, pur si simplu baiatul acela era mai timid si cand s-a imbatat a inceput sa danseze. Si noi incercam sa facem o caterinca, dar atata tot, nu eram beata", a declarat iubita fotbalistului.

In alta ordine de idei, Diana Guresoaie a dezvaluit la un post tv ca relatia cu Dodel nu o multumeste pe toate planurile, iar ceea ce o deranjeaza cel mai mult este porecla primita. Si anume cea de... Stramba lui Dodel.

Intr-un moment de razbunare, Diana Guresoaie a trecut pe Cristi Tanase in memoria telefonului sau sub numele de... strambul! Relatia pare ca sta sa se destrame!

Recomandari