Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

VIDEO! Irinel Columbeanu: "Monica a fost racolata si vanduta pe bani grei"

Tot ce s-a zvonit pana acum despre trecutul Monicai si al Ramonei Gabor apare intr-un document oficial. Procurorii DIICOT, care ancheteaza dosarul de prostitutie si proxenetism de la Bacau, au pe masa lor declaratii clare. Aproape toate confirma detaliile tumultoase din adolescenta fostei doamne Columbeanu, detalii pe care Dinu Damaschin le-a facut publice inca din 2009. Cireasa de pe tort o pune chiar Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a povestit in fata procurorilor ca fosta sotie ar fi fost fortata sa treaca prin paturile unor afaceristi si politicieni celebri.

Irinel Columbeanu a fost audiat ca martor in dosarul in care Dinu Damaschin era acuzat ca a exploatat-o pe Monica Gabor. Omul de afaceri le-a spus procurorilor ca a stiut prin ce trecuse Monica Gabor inainte de a se casatori cu ea. Magnatul a declarat autoritatilor ca stia despre trecutul fostei sale sotii si despre legaturile pe care le avea cu Dinu Damaschin.

In dosarul instrumentat de catre procurorii DIICOT apar declaratiile mai multor martori, inclusiv ale parintilor Monicai, care ar fi povestit cum tanara ar fi fost batuta si amenintata de catre Dinu Damaschin, ca sa se prostitueze. In ciuda acestor dezvaluiri, Irinel Columbeanu a continuat planurile de nunta. "Fata de aceste imprejurari povestite de Monica, nu am intrerupt casatoria pentru ca mi-am dat seama ca ea a fost o victima a lui Dinu Damaschin si am sfatuit-o sa spuna in presa ce s-a intamplat opinand ca, cu acest demers va scapa de rusine si de fantomele trecutului, intr- un cuvant se taie raul din radacina", a declarat omul de afaceri procurorilor.Invitat la Acces Direct, Irinel Columbeanu a confirmat cele spuse in declaratia data procurorilor si a povestit cum a ajuns Moni sa ii marturiseasca trecutul ei. "I-am dat sa inteleaga ca as putea sa anulez nunta. I-am spus ca are o saptamana la dispozitie sa imi spuna despre ce era vorba. Si s-a hotarat in dimineata nuntii. Mi-a spus varianta soft. Dar ea era o victima. Trebuia pedepsit autorul, nu victima", a afirmat omul de afaceri.Printre numele mari implicate in dosarul de prostitutie se regasesc Sechelariu, Hrebenciuc sau Iacobov. Si aceste nume nu ii sunt straine lui Irinel Columbeanu. "Dupa ce am zis ca divortam, au venit tot felul de barbati si femei care sa imi povesteasca ce s-a intamplat la Bacau. Mi-a zis ca erau persoane importante implicate in ce facea ea. Adica le tinea companie la restaurante", a adaugat omul de afaceri.Dupa acuzatiile aduse de catre angajatii familiei Columbeanu, Monica Gabor a dat un comunicat de presa in care anunta ca cei doi angajati sunt fortati sa minta, altfel risca sa fie concediati. "E acelasi teatru ieftin care pe mine ma lasa rece. Daca e sa fie minciuni, doamna, fosta mea sotie este experta", a spus Irinel Columbeanu.

Recomandari