Căutare Live

VIDEO! Jorge a primit cadou o limuzina!

Multe intrebari fara raspuns au ramas in urma divotului dintre Alina si Jorge. O informatie noua, aruncata pe piata de jurnalistii de la Cancan, sugereaza ca interpretul ar fi avut o relatie cu o femeie de afaceri chiar din timpul casniciei cu Alina.

Nimeni nu stie cum cei doi miri tineri si frumosi, care formau o pereche perfecta, au ajuns sa se desparta. Si cum Jorge si Alina au fost retinuti in a da detalii legate de motivul divortului, tabloidele au descoperit cateva secrete care ar fi dus la separarea cuplului.

Potrivit Cancan, Jorge ar avea o relatie cu Ramona Prodea, o femeie de afaceri foarte bogata, dar cu zece ani mai in varsta decat el. Se pare ca blonda ar fi investit bani in afaceri profitabile, iar castigurile ar fi fost impartite cu cantaretul.

Reporterii Cancan spun ca relatia dintre Jorge si Ramona dureaza de aproape doi ani. Cei doi s-ar fi cunoscut chiar in prezenta fostei sotii a artistului, Alina.

Gurile rele spun ca parteneriatul cu blonda ar fi profitabil pentru cantaret, care ar fi primit cadou o limuzina in valoare de peste 50.000 de euro.

Pe Jorge il puteti urmari la "Te cunosc de undeva", sambata, de la ora 20:20!


VIDEO! Balerina contraataca: Victor Piturca, obligat sa faca testul ADN!... VIDEO! Sotul Loredanei Pastrama, dat disparut!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri