Căutare Live

VIDEO! Mitea "i-a spart nasul" Andreei Tonciu

Andreea Tonciu si fotbalistul Nicolae Mitea si-au spus adio pentru totdeauna… din nou. De aceasta data Andreea nu mai are de gand sa se intoarca in bratele fotbalistului. A spus-o cu mana pe inima in cadrul emisiunii Acces Direct.

"Timp de 4 ani de zile, ne-am despartit de foarte multe ori, si ne-am impacat de foarte multe ori, dar eu sper ca de data aceasta a venit momentul sa spunem adio definitiv", spune Andreea Tonciu.

Sunt multe motivele care au determinat-o sa ia aceasta decizie: "Mi-am luat bagajele pentru ca v-am spus, vreau si eu sa pun punctul acesta definitiv pentru ca m-am saturat sa fiu - cum sa va spun eu - toata lumea considera ca stau cu Nicolae Mitea pentru bani. Unii oameni din jurul lui si din familia lui nu ma agreau, probabil si acesta e un motiv."

Si temperamentul fotbalistului a stat in calea fericirii lor, chiar daca Andreea a ezitat sa raspunda intrebarii reporterului Acces Direct despre eventuale batai pe care le-ar fi incasat de la Mitea: "Ei, m-a batut. Va dati seama ca sunt si eu puternica. Nu, au fost cateodata agresiuni la adresa mea... si fizice, si verbale."Nicolae Mitea nu a dorit sa comenteze afirmatiile facute de fosta lui iubita.

Ultimele știri