Antonio Banderas, unde ești să o vezi pe fosta ta soție? Arată într-un mare fel! Melanie Griffith, la 60 de ani, în costum de baie

 
+4 click pentru
galerie

La 60 de primăveri, Melanie Griffith, fosta soție a lui Antonio Banderas, arată extraordinar. În ultimii ani, artista s-a retras din lumina reflectoarelor și nu a mai jucat în filme. Totuși, zilele trecute, paparazzi au reușit s-o surprindă într-o vacanță în Sardinia.

De-a lungul anilor, Melanie a avut performanțe rematcabile: este cunoscută atât pentru câștigarea Premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în filmul ”Working Girl”, cât și pentru nominalizarea la Premiile Oscar, dar și în topul celor mai frumoase vedete de la Hollywood.

Italia pare să fie destinația preferată de toate celebritățile de la Hollywood. Melanie Griffith nu face excepție, iar artista s-a răsfățat câteva zile însorite în Sardinia, Italia. Fotojurnaliștii au surprins-o pe un iaht, iar silueta artistei e demnă de a face invidioasă orice tânără.

Melanie apare în fotografiile surprinse de paparazzi purtând un costum de baie întreg, negru, din dantelă, care îi pune în evidență silueta sculptată. Căci da, la cei 60 de ani, Melanie arată într-un mare fel!

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe