Cum să îți creezi ținuta perfectă pentru birou?

 

În ciuda faptului că deseori investim în propria garderobă, avem uneori momente în care ne întrebăm ce anume să alegem atunci când trebuie să fim prezente la diferite evenimente. Dincolo de o ținută specială, chiar și ținutele zilnice, uzuale, ne pot da bătăi de cap, iar vremea de afară s-ar putea să nu ajute prea mult. Dacă și tu ai această problemă, a alegerii ținutelor zilnice, iată ce ar trebui să știi!

Apelează cu încredere la cizme și comandă cizme damă online! De prea multe ori încercăm să adaptăm încălțămintea la hainele pe care le purtăm, în sensul că deseori întâi ne stabilim hainele ce urmează să le purtăm și abia mai apoi alegem încălțămintea potrivită. Ce ar fi însă dacă ai alege o pereche de cizme de damă pentru a vedea mai apoi ce ar putea să se potrivească cu acestea? Vei constata că așa este mult mai ușor de ales, deoarece știind exact ce anume vei încălța a doua zi, alegerile vestimentare vor veni de la sine. Când vorbim despre cizme ar trebui să știm că acestea sunt foarte versatile. Ele se potrivesc deopotrivă ținutelor mai elegante, dar și celor mai sport. Ele se pot potrivi foarte bine cu o fustă, dar și cu o pereche de blugi și un cardigan, spre exemplu. Faptul că o cizmă poate fi folosită în atât de multe combinații ne este de ajutor, pentru că problema pe care o întâmpină cel mai adesea femeile este aceea de a-și alege vestimentația potrivită, pentru a constata ulterior că aceasta nu se potrivește cu articolele de încălțăminte. De aceea, o dată cu sosirea sezonului rece, poate că nu ar fi o idee rea să cauți modele de cizme ieftine online, pentru că în mod cert vei găsi modele de cizme la preturi foarte bune. O dată rezolvată această problemă, vei vedea că este mult mai ușor să îți pregătești ținuta cu care vei epata a doua zi la birou.

 

O ținută perfectă are în vedere și accesoriile folosite. De aceea, este indicat să acorzi foarte mare atenție acestor lucruri. Moda s-a schimbat, iar o dată cu aceste modificări, tendințele moderne impun asortarea corectă și păstrarea unei decențe vestimentare minime. Se încearcă pe cât posibil să ne îndreptăm către naturalețe și nu spre extravaganță însă, firește, acest lucru ține foarte mult și de evenimentele pentru care ne pregătim ținutele. Dacă vorbim însă despre o zi la birou, ar trebui să știi că bijuteriile finuțe, simpliste, eventual realizate din materiale cât mai apropiate de natural, sunt la foarte mare căutate.

 

O cămașă albă căreia îi adaugi un minunat colier în nuanțe arămii poate arăta cu adevărat distinct, iar o maletă care să aibă la baza gâtului un colier simplu, cromat, se poate transforma într-o operă de arta. Simplu, nimic sofisticat, însă ieșit din rutinele zilnice.

 

Dacă te întrebi ce anume se potrivește să îmbraci peste aceste articole vestimentare, atunci paltonul reprezintă una dintre cele mai eficiente și mai elegante soluții. Paltonul are ceva feminin în el și de asemenea se potrivește de minune în combinație cu cizmele despre care discutam anterior. Adaugă o geantă de piele la toate acestea, eventual în culorile toamnei și vei vedea că ținuta ta este numai bună pentru zilele pe care le petreci în timpul săptămânii la birou.

 

Moda reprezintă mai mult decât tendințe impuse de către designeri. Moda reprezintă felul tău de a fi și stilul tău, cumulate cu starea ta de bine pe care este neapărat nevoie să o ai în vedere atunci când pregătești ținutele potrivite. Dacă aceste aspecte sunt respectate, dacă tu te simți confortabil în pielea ta, atunci nimic altceva nu ar trebui să mai conteze.

Sursa foto: Pixabay.com

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe