Cum te machezi de Valentine's Day

 
+4 click pentru
galerie

Ela Craciun, realizatoarea emisiunii Numai de bine (pe care o puteti urmari in fiecare duminica dimineata la Antena 3 sau pe www.antenaplay.ro), a postat recent pe canalul sau de Youtube un video care le va ajuta pe doamne sa se pregateasca pentru Valentine's Day.

Impreuna cu "profa de machiaj" Elena Ciftci ea a realizat un tutorial de make-up. Iata care sunt etapele unui machiaj reusit de Ziua Indragostitilor: 

Folosim o baza de machiaj pentru a se lipi cat mai bine fardul apoi aplicam fardul. Pentru mai multa stralucire, "profa de machiaj" va recomanda un strat subtire de glitter pe pleoape. Urmatoarea etapa este aplicarea unui tus negru care subliniaza conturul pleoapei. Puteti vedea cum s-a descurcat Ela in videoclipul postat chiar de vedeta:

Ela a pregatit fanilor si o surpriza: Elena (@ Elena Ciftci) le ofera posibilitatea de a participa la cursul de self make-up. Cu un simplu comentariu pe video-ul Elei, pe youtube ( https://www.youtube.com/watch?v=xAJOfyNdZes), va puteti inscrie la concurs.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe