Este oficial! S-a descoperit cum arată sânii perfecți! Rezultatele sunt surprinzătoare!

 

 Cele mai multe dintre femei nu sunt mulțumite de modul în care arată, iar capitolul „sâni” este unul de care se feresc să vorbească. Totuși, experții au descoperit cum arată sânii perfecți.

Deși sânii vin în toate formele, știința a stabilit totuși care este formula sânilor perfecți.

Au fost interogați 1.300 de subiecți, bărbați și femei, cărora li s-a cerut să privească mai multe imagini cu sâni și să spună care li s-au părut perfecți.

Oamenii de știință au ajuns la un raport procentual de 45 la 55. Cu alte cuvinte, privitorii au fost de acord că sânii perfecți au 45 la sută țesut deasupra sfârcului și dedesubt 55 la sută. De asemenea, oamenii preferă sânii rotunzi, cu un contur ușor în formă de pară.

                                                         Un bust generos atrage mereu atenția celor din jur

Votul plasticienilor este cu atât mai surprinzător cu cât pe piața medicală de specialitate, în special cea din Statele Unite, au predominat implanturile mamare cu formă perfect rotundă și umflată, precum sfera, care arătau nenatural, iar marea majoritate a vedetelor de la Hollywood au astfel de ”dotări” în arsenalul frumuseții lor.

Şi-a făcut o poză cu WEBCAM-ul şi nu i-a venit să creadă ce făcea MAMA lui în spate! Imaginea a juns pe INTERNET

Din aceeași categorie a descoperirilor științifice, experții au mai arătat că există și un aliment care influențează mărimea sânilor. Este vorba despre cafea, care, consumată în exces, se pare că micșorează glandele mamare, avertizează specialiștii.

Află AICI mai multe detalii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe