Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Decizie incredibilă luată de Codin Maticiuc în plină pandemie de coronavirus: „Să mă aresteze pentru asta”

Codin Maticiuc a luat o decizie incredibilă în plină pandemie de coronavirus și recunoaște că nu se gândește la urmări.

Decizie incredibilă luată de Codin Maticiuc în plină pandemie de coronavirus

Facebook

Fosta vedetă de Dorobanți a mărturisit că vrea să vină în sprijinul salvatorilor și pune la dispoziție chiar și un apartament pentru a se izola.

„Mesaj pentru salvatori

Oameni buni, m-am tot gândit cu ce să ajut. Aș putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București.

După cum urmează:

1 apartament la dispoziție pentru izolarea lui sau (după caz) a familiei lui. Să păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru.

2 mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de gardă să-mi spună și eu să mă întrebuințez. Treaba mea cum fac.

3 500 de euro pe lună de la mine pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta...

Rog cadrele medicale din București care vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am. Cum aleg și cazurile în care mă implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forță divină poate.

Rog pe acei dintre voi care va permiteți (băi, barosanilor, vă știu care sunteți!) să puneți umărul și să faceți la fel.

VĂ ROG pe voi să dați share și să facem viral asta. Dacă fiecare om care își permite susține un medic în vremurile astea eu zic că e bine”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

Recomandari