Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Denis Hanganu, o colaborare incendiară cu artista Anamaria Petrisor. Serialul Sacrificiul începe în această seară, de la 22.30

Poate vă întrebaţi de mai face Denis Hanganu. Nouă ne e dor de el şi abia aşteptăm să-l revedem aici, lângă noi şi pe micile ecrane. Deocamdată însă, vă spunem ce face în altă calitate decat în cea de actor în Sacrificiul.

Muzică. Mai exact, apare în videoclipul piesei "Nu pleca " a artistei Anamaria Petrisor. Despre Anamaria vorbim de fapt în continuare. Are colaborări din ce în ce mai itneresante. A filmat deja un clip nou alaturi de Dorian Popa, notează Observator.

"L-am contactat și a acceptat, i-a plăcut proiectul și a ieșit chiar super. Sunt foarte bucuroasă cu ce a ieșit!. Ne-am înțeles foarte bine, deși ne-am cunoscut în ziua filmării. Este un clip de dragoste, este vorba despre o fată care încercă să-l convingă pe iubitul ei să mai rămână în viața ei și el nu prea mai vrea", spune Anamaria Petrișor.

Piesa este scrisă chiar de Anamaria Petrișor în colaborare cu încă o persoană: "Îmi place să pun amprenta pe piesele mele, să vină din suflet", spune artista.

Următoare colaborare este împreună cu Dorian Popa: "Cumva am încercat să ies din zona mea de confort și colaborarea cu Dorina Popa este fix ce trebuia"

Denis Hanganu, personaj în Sacrificiul

Denis Hanganu este absolvent al U.N.A.T.C, în vârstă de 26 de ani – a jucat deja în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme. Denis a fãcut parte din distribuţia spectacolelor de teatru: „No mans land', „Referinţele la Dali mă excită', „Înșir-te mărgărite', „Visul unei nopţi de vară', „Incendii', „Pasãrea Albastrã', „O zi de varã' sau „Instalaţie Umanã' şi a avut roluri principale în scurtmetrajele „O despărţire' și „Marea cu Sarea', dar și roluri episodice în producţii precum „Deschide ochii' și „Umbre'.

Recomandari