Ce-ai făcut, Kim? Încă o gafă pentru imagine sau un accident nefericit? Vedeta familiei Kardashian, cu zonele intime la vedere!

 
+2 click pentru
galerie

Kim Kardashian se numără printre cele mai cunoscute, apreciate și totodată controversate femei ale planetei. Succesul de care se bucură fiica fostului avocat al lui OJ Simpson este unul covârșitor, orice mișcare a brunetei fiind surprinsă și analizată de mass-media mondenă de peste Ocean și nu numai.

O fotografie, pe care chiar vedeta a postat-o pe contul său de Instagram, face ravagii printre fani pentru că tânăra apare într-o fustă minusculă, care permite accesul privirilor indiscrete către zonele intime. 

Citește și: Despărțire în familia Kardashian! Gelos pe pozele ei sexy, tot el a fost prins pe picior greșit: ”Aveau șanse mari să se împace, dar acele poze apărute cu el au făcut ca lucrurile să se termine definitiv” - GALERIE FOTO

Citește și: Scandal uriaş! Kim Kardashian, în război declarat cu unul dintre cele mai tari modele ale momentului: "Formele ei nu sunt naturale"

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, aparițiile vedetei la evenimente sunt o adevărată desfătare pentru fotografi, dar și pentru participanți, care se delectează cu priveliști dintre cele mai generoase.

Rămâne însă o întrebare după apariția acestei fotografii: „încă o gafă pentru imagine sau un accident nefericit?”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI