E scandal URIAȘ la Casa Regală din Marea Britanie. A fost pozată ÎN SÂNII GOI pe plajă: „E cea mai frumoasă din familia regală”

 
+3 click pentru
galerie

Lady Amelia Windsor a făcut topless în Ibiza. Imagini incendiare cu membra familiei regale britanice, au apărut în presa străină. Tânăra a fost surprinsă în timp ce stătea la soare și citea o carte. Modelul  de 22 de ani a renunțat la sutien, spre încântarea celor din jur, oferind celor din jur o priveliște rară.

Lady Amelia Windsor este membră a familiei regale britanice. Ea se află în prezent pe locul 38 în linia succesiunii la tronul britanic, scrie Libertatea.ro. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, este nepoata vărului reginei, prinţul Edward, duce de Kent.

Lady Amelia este verişoara de gradul trei a prinţilor Harry şi William, iar în prezent studiază franceza şi italiana la Universitatea din Edinburgh. Amelia a devenit cunoscută publicului după ce a apărut pe coperta revistei Tatler în 2016, care a descris-o drept „cel mai frumos membru al familiei regale”. În prezent, tânăra şi-a făcut un nume în lumea modei, defilând pentru designeri precum Dolce & Gabbana, şi figurează printre modelele agenţiei Storm Models, care le-a descoperit şi pe Kate Moss şi pe Cara Delevingne.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI