Transformare INCREDIBILĂ. Vă mai amintiți de voluptoasa Nadine? Artista lansată la „Școala vedetelor” este de nerecunoscut!

 
+7 click pentru
galerie

A făcut parte din cea mai „nebună școală” din istoria României și după o experiență nereușită în Statele Unite ale Americii a revenit pe plaiuri mioritice mult schimbată .

Mulți dintre adulții de astăzi își amintesc cu plăcere de Nadine Voindrouh, cântăreața de culoare din Școala vedetelor. Sexy și talentată, Nadine se număra printre favoritele tinerilor din anii 90, însă după sfârșitul perioadei de glorie a micilor vedete lansate la Televiziunea Națională, frumoasa artistă a părăsit România cu destinația Statele Unite. A fost ospatarita, vanzatoare,a facut catering. A muncit iar cu banii castigati a putut sa isi plateasca scolile si cursurile. A terminat vestita scoala de teatru LEE STRASBERG. A jucat in cateva productii independente, dar nu a găsit succesul la care visa.

Revenită în țară, Nadine și-a continuat cariera artistică, însă acum e mult schimbată. Diferența dintre Nadine, vedeta școlii lui Titus Munteanu și Nadine de astăzi este una mare, însă cei care au văzut-o și atunci și acum rămân la părerea că rămâne o femeie foarte atractivă. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI