Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce face Jador cu banii când nu își ia mașini și pantofi de 1500 de euro. Ce a recunoscut cântărețul: “Oi fi greșit eu cu ceva”

Jador a venit la Xtra Night Show și a vorbit despre noul său reality show de pe Antena Stars și despre realitatea vieții sale, inclusiv despre unele secrete pe care nu mulți le știau până acum. Atunci când nu își cumpără mașini și încălțăminte de 1500 de euro, se pare că Jador e foarte generos cu familia lui.

Jador a vorbit cu Capatos despre noul său reality show, Jador Adevărat, difuzat pe Antena Stars, și cum mama sa pare să fi atras atenția tuturor fanilor datorită hazului și ideilor sale.

Jador a recunoscut că, atunci când vine vorba de banii săi, e generos cu familia lui, în special cu fratele lui. “I-am dat niste bani. O sumă mare pentru mine - o sumă mare pentru oricine - să-și facă casa,” a recunoscut Jador. “Și nu numai lui. Mulți membri din familie.”

Nu toți apropiații sunt, însă, atât de dornici să primească bani de la cântăreț. “Tata nu vrea, e încăpățânat. ‘Când merg în băț și nu mai pot să muncesc, atunci’. Dar nu vrea.”

“Am mai dat și la prieteni, dar, din păcate, n-am mai primit banii înapoi,” a recunoscut Jador. “Am zis, bă, Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat. Or fi greșit eu cu ceva de nu-mi dau banii. Și am zis ‘lasă așa’. Mi-e și rușine să le cer banii acum.”

Jador a vorbit despre noul său reality show, Jador Adevărat

Jador a reușit să primească propriul său reality show pe Antena Stars, însă are parte de o competiție acerbă pentru atenția publicului.

“Sunt, în momentul de față, 3 reality show-uri, cu Pastramă și Brigitte, cu Giani Kiriță și cu tine. Deci e un fel de concurență între voi acolo.”

“Sincer, nu îi cunosc pe niciunul dintre ei,” a recunoscut Jador. “Sunt convins că sunt niste oameni extraordinari.”

“Viața mea e o muncă continuă,” a continuat vedeta. “Noaptea muncesc. Așa e în lumea asta. Noaptea muncim, ziua dormim.”

În timpul emisiunii, Jador a aflat că are și o poreclă de care nu auzise până atunci, venită, aparent, din partea producătorilor.

“Te-ai pricopsit cu porecla de “Omul Haos”. Înțeleg că pe unde te duci, creezi haos,” a continuat Capatos, vorbind și despre mama lui Jador, ce pare să aibă o atitudine similară cu fiul ei, surprinsă în reality show.

Recomandari