Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

2020, anul nou-născuţilor în rândul celebrităţilor de la Hollywood. Ed Sheeran şi Justin Timberlake, tătici cu normă întreagă în pandemie

2020 cu siguranţă a fost anul nou-născuţilor în rândul celebrităţilor de la Hollywood! Unele din cele mai cunoscute vedete au intrat în rolul de părinte. Ed Sheeran, Ciara şi Justin Timberlake şi-au întâmpinat nou-născuţii chiar în plină pandemie.

Justin Timberlake și soţia sa, Jessica Biel, au devenit părinți în 2020

Profimedia Images

Cu un stil de viaţă tumultos şi extrem de aglomerat în mod normal, multe dintre celebrităţi au profitat şi au dedicat mai timp familiei.

Artistul Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară, săptămâna trecută. Anunţul a fost făcut chiar de el, printr-o postare pe Instagram. Potrivit Observator, Ed Sheeran și soția sa Cherry Seaborn au dezvăluit că au o fetiţă pe care au numit-o Lyra Antarctica. Artistul în vârstă de 29 de ani le-a cerut fanilor să-i înţeleagă discreţia şi faptul că momentan va rămâne mai retras pentru a se dedica complet familiei.

2020, anul nou-născuţilor în rândul celebrităţilor de la Hollywood. Ed Sheeran şi Justin Timberlake, tătici cu normă întreagă în pandemie

*Ed Sheeran și soția sa, Cherry; Foto: Profimedia Images

O altă vedetă devenită recent mamă este cântăreaţa americană, Ciara care a născut cel de-al treilea copil luna trecută. Artista a uimit pe toată lumea cu apariţia în cel mai recent videoclip al ei. Flmările s-au terminat chiar cu două zile înainte ca Ciara să-l aducă pe lume pe Russell Wilson. Vedeta a avut parte şi de o petrecere surpriză la ieşirea din spital. Familia a aşteptat-o cu toată casa plină de flori şi baloane.

Printre vedetele care au devenit părinţi în pandemie se află şi Justin Timberlake împreună cu soţia sa, Jessica Biel. Cei doi au păstrat în secret sarcina. O prietenă apropiată a cuplului a dezvăluit că au devenit părinţi pentru a doua oară iar noul născut este un băieţel.

Şi Katy Perry a adus de curând pe lume o fetiţă. Este primul copil al artistei care este logodită cu Orlando Bloom.

Recomandari