Căutare Live

Anunțul făcut de 3 Sud Est. Se întâmplă la 25 de ani de la formarea trupei

3 Sud Est, formația anilor 2000, singura care a rezistat în timp, împlinește 25 de ani de carieră și sărbătorește momentul printr-un concert aniversar, pe 4 martie, la Sala Palatului.

3 Sud Est revin pe scenă cu un concert aniversar, de 25 de ani, la Sala Palatului

A1

De pe scena Sălii Palatului vor răsuna piesele adolescenței multora, precum hiturile „Te plac” „Ai plecat”, „Amintirile”, dar și melodiile care în anul ce tocmai s-a încheiat au atins recorduri, potrivit Libertatea.

Piesa „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a ajuns să aibă 50 de milioane de vizualizări pe You Tube, fiind cea mai ascultată piesă de pe platformă, în România, pe anul 2021.

Concertul aniversar va fi un spectacol al „Amintilor”, dar și al prezentului

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București", au spus ei.

"Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare".

"Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, au transmis băieții de la 3 Sud Est, potrivit sursei citate

Citește și:Laurențiu Duță a sesizat ANPC după ce a ajuns în spital! Nereguli grave descoperite de autorități: ”Nu respectau nicio regulă minimă de igienă!”

Formația a luat naștere în 1998 și la mai puțin de doi ani, cei trei băieți, Laurențiu, Viorel și Mihai, au reușit să lanseze hit după hit, marcând adolescența multora ce-și trăiau iubirile și despărțirile pe atunci.

Trupa a avut vânzări record de albume în zece ani de activitate, după care cei trei băieți au mers pe drumuri separate, încercându-și norocul cu cariere solo.

Citește și:Imagine rară cu membrii trupei Trei Sud Est. Cum arătau la începutul carierei muzicale

Ulterior, au realizat că tot împreună le este cel mai bine, motiv pentru care s-au reunit, mai creativi și mai maturi, cu melodia "Emoții". Anul trecut, formația și-a unit forțele cu Andra și au lansat piesa "Jumătatea mea mai bună", care s-a bucurat de succes încă de la debut, ocupând prima piziție în trending, pe canalul YouTube, pentru o perioadă lungă.

Tom Holland, protagonist în Spider-Man, la bustul gol, încordat și cu părul ciufulit. Fotografia care a produs entuziasm... Andreea Bălan vrea să-și achiziționeze un apartament în Dubai: "Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate&q...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x