Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

34 de ani de când Madonna a fost dezgolită de secrete. Pozele nud care au făcut înconjurul lumii

Madonna, una dintre cel mai bine vândute și controversate cântărețe contemporane, devenea, în urmă cu 34 de ani, protagonista unui scandal de proporții. Poze nud cu artista erau publicate, fără voia ei, de două dintre cele mai cunsocute reviste de bărbați.

Madonna

Madonna, una dintre cel mai bine vândute și controversate cântărețe contemporane, devenea, în urmă cu 34 de ani, protagonista unui scandal de proporții. Poze nud cu artista erau publicate, fără voia ei, de două dintre cele mai cunsocute reviste de bărbați.

Madonna este considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor" şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

De asemenea, Madonna este și una dintre cele mai controversate cântărețe din toate timpurile. Încă de la începutul carierei, nu s-a ferit de apariții extravagante, atrăgând și multă simpatie, dar și valuri imense de critici.

Prima dată când Madonna a atras atenția a fost la premiile MTV Video Music Awards din 1984 unde a interpretat melodia „Like a Virgin”. Madonna, a fost imbrăcată într-o rochie de mireasă, și a purtat o curea cu însemnul „Boy Toy”. Aceasta a avut o coregrafie provocatoare, făcând câteva mișcări sexuale sugestive, și ridicându-și rochia, până la punctul în care i s-a văzut jartiera. Cu toate că audiența a fost șocată, după această întamplare, popularitatea Madonnei a crescut și mai mult.

Madonna, poze nud publicate în Playboy și Penthouse

În 1985, Madonna a atras din nou atenția, de această dată, fără să vrea. Pe 15 iulie 1985, mai exact, Playboy și Penthouse au publicat un număr de poze alb-negru nud făcute Madonnei la sfârșitul anilor ’70.

Fotografiile fuseseră făcute de către Martin Schreiber, pe vremea când Madonna era doar dansatoare și o aspirantă la celebritate, iar onorariul ei pentru ședința foto a fost de 30 de dolari.

La momentul respectiv, Madonna a intentat un proces, dar a pierdut. În timpul concertului de caritate Live Aid, Madonna, fiind pe scenă a zis că nu-și dă giaca jos, în ciuda căldurii, pentru că „s-ar putea să-mi facă rău peste zece ani”, făcând aluzie la pozele nud care ajunseseră în presă, fără voia ei.

Totuși, după negocieri cu celebrele reviste, artista care în același an apăruse pe prestigioasa copertă a revistei Time, vindea fotografiile nud către Penthouse, pentru numărul din septembrie. Madonna a mărturisit că din banii câștigați în urma pictorialului a putut trăi fără griji în următorii trei ani.

Ulterior, imaginile nud cu Madonna au fost scoase la licitație, în 2013, când au fost și cumpărate cu suma de 200.000 de dolari.

Madonna, hulită dar râvnită

Tot în același an, Madonna pleca într-un turneu nord-american, The Virgin Tour. De data asta nu era singură, ci proaspăt căsătorită cu actorul Sean Penn, pe care-l cunoscuse pe platourile de filmare ale videoclipului ”Material Girl”.

Deși criticile primite au fost nefavorabile, toate cele 17.622 de bilete pentru cele trei spectacole de la Radio City Music Hall din New York s-au vândut într-un timp record de 34 de minute. Datorită cererii ridicate de bilete de pe tot parcursul continentului, Madonna a fost nevoită să mute unele dintre spectacole în săli mai mari.

Madonna, fără haine și la 54 de ani

La douăzeci de ani de la lansarea celebrei și controversatei cărți, ”Sex”, Madonna recreează poză de copertă pentru noul parfum, Naked. Campania publicitară se numește Truth or Dâre: Naked.

Madonna pozează într-o ipostază asemănătoare, fiind semi-dezbrăcată. În nouă poză, Madonna are o bandă neagră peste sâni, cu titlul: Naked: a new fragrance.

Artista de 54 de ani este conștientă că trupul ei încă vinde și profită de acest lucru. Interesant este că nu pare să nu fi îmbătrânit o clipă în cei douăzeci de ani care au trecut de la prima poză.

Madonna, mama a șase copii

Madonna este mama a șase copii, dintre care patru au fost adoptați.

În 2017, Madonna a adoptat două gemene în vârstă de 5 ani, Estere şi Stella, de la un orfelinat din Malawi, unde a fost un vizitator permanent de mai mulţi ani.

La momentul respectiv, Madonna mai avea doi copii adoptați din Malawi, Mercy James şi David Banda, amândoi în vârstă de 12 ani.

Din căsătoria cu regizorul Guy Ritchie, de care a divorțat în 2008, Madonna mai are doi copii Lourdes, în vârstă de 22 de ani şi Rocco Ritchie, în vârstă de 18 ani .

Citește și: Poze nud cu Madonna, scoase la licitație pentru o sumă fabuloasă! Artista avea 18 ani atunci când s-a arătat doar în costumul Evei!