Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A fost acuzată că o urăște pe Angelina Jolie! Cum se apără noua iubită a lui Brad Pitt

Cel mai râvnit actor de la Hollywood, Brad Pitt (56 de ani) și supermodelul Nicole Poturalski (27 de ani) formează un cuplu oficial din noiembrie, anul trecut. Vestea i-a contrariat pe fanii fostului burlac, care mai sperau într-un ''brangelina'' forever.

Brad Pitt și Angelina Jolie

profimediaimages.ro

Cel mai râvnit actor de la Hollywood, Brad Pitt (56 de ani) și supermodelul Nicole Poturalski (27 de ani) formează, în prezent, cel mai popular cuplu. Vestea că cei doi sunt împreună i-a contrariat pe fanii fostului burlac, care mai sperau într-un ''brangelina'' forever.

Modelul german Nicole Poturalski a fost acuzată că o urăște pe fosta ''doamnă Smith'', după o postare controversată pe contul său de Instagram.

Frumoasa nemțoaică a distribuit două fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoarea piersicii, la care a adăugat o descriere sugestivă:''Oamenii fericiți nu urăsc''.

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

O postare distribuită de Nico (@nico.potur) pe

Din acel moment, Nicole a intrat în vizorul a milioane de internauți. Și nu doar ea, ci și Brad. Cei din tabăra Angelinei Jolie au avut reacții dure la adresa cuplului.

''Dacă este așa, atunci de ce tu și Brad o urâți pe Angelina?'', a fost tendința comentariilor.

Replica din partea modelului nu a întârziat să apară:''Nu urăsc pe nimeni''.

Brad Pitt și Nicole Poturalski au făcut relația publică în urmă cu o lună, când și-au făcut apariția împreună pe aeroport, în Paris. Fostul burlac are intenții serioase, de vreme ce Poturalski este prima femeie cu care alege să se afișeze după despărțirea de Jolie, în 2016.

Și diferența de vârstă este motiv de intrigă pentru fani. Modelul este cu 29 de ani mai tânără decât Pitt. Nicole Poturalski este recunoscută pentru relațiile cu bărbați mai mari decât ea. Ba mai mult, se pare că ea ar avea încă o ''relație deschisă'' cu restauratorul în vârstă de 68 de ani, Roland Mary. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani.

Ironia sorții este că Pitt și Poturalski s-au întâlnit pentru prima oară chiar într-unul dintre celebrele restaurante ale lui Mary și formează un cuplu de un an.

Dar indiferent ce se va întâmpla cu povestea lor de dragoste, Brad este încă implicat în procesul divorțului de Angelina. Cei doi foști parteneri nu s-au înțeles încă asupra unor aspecte financiare i a custodiei celor 6 copii.

Recomandari