Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A publicat o poză sexy în costum de baie, dar fanii au observat altceva. Detaliul din imaginile Ștefaniei care i-a amuzat pe toți

Este extrem de frumoasă, sexy și are un trup de invidiat. Ștefania, fostă concurentă la Asia Express, și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care pozează.

Ștefania a pozat sexy în costum de baie, dar fanii au remarcat un detaliu care i-a amuzat copios

Instagram/cristinaa.stefaniaa

Ștefania publică zilnic fotografii pe contul său oficial de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori. Iubita lui Speak este conștientă de calitățile pe care le are și nu ezită să își arate formele voluptoase.

Pentru că îi este dor de vară, frumoasa brunetă a postat recent două fotografii în care apare extrem de sexy într-un costum de abie auriu din două piese. Ștefania este așezată pe un șezlong, iar bronzul său perfect este pus în evidență de razele soarelui. Pictorial ca la carte până acum.

Dar vedeta a omis un detaliu pe care fanii l-au remarcat imediat. Aceștia au constat cu amuzament că undeva într-un cadru îndepărtat se află o figură cunoscută.

🔥SUMMER IS ALL I WANT🔥Gaseste intrusul😂

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) pe

Ștefania nu a vrut să șteargă imaginile. Ba chiar i-a provocat pe cei care o urmăresc să intre într-un joc distractiv, acela de a găsi intrusul care i-a ''stricat'' fotografia.

''Summer is all I want. Găsește intrusul!'', a fost provocarea Ștefaniei.

Aceștia s-au descurcat foarte bine și au ghicit că persoana misterioasă era nimeni altul decât iubitul Ștefaniei, Speak.

Recomandari