Căutare Live

A recunoscut! Unul dintre cei mai iubiți actori are mari probleme cu alcoolul: „Urmez un tratament!”

Actorul american Ben Affleck a dezvăluit, marţi, că a urmat un tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi că îşi doreşte să fie ”cel mai bun tată” din lume

Actorul american Ben Affleck a dezvăluit, marţi, că a urmat un tratament specializat împotriva dependenţei de alcool şi că îşi doreşte să fie ”cel mai bun tată” din lume.

Starul hollywoodian, în vârstă de 44 de ani, a publicat pe contul lui de Facebook un mesaj în care a spus că acel tratament a reprezentat ”primul dintr-un şir lung de paşi” către recuperare şi i-a mulţumit în special ”co-părintelui” lui, soţia sa Jennifer Garner, de care s-a despărţit în 2015.

”Am finalizat un tratament contra dependenţei de alcool; e ceva cu care m-am confruntat şi în trecut şi cu care voi continua să mă confrunt”, a scris Ben Affleck în acel mesaj.

”Vreau ca ei, copiii mei, să ştie că nu e nicio ruşine să primeşti ajutor atunci când ai nevoie de el şi vreau să ajut orice persoană care are nevoie de ajutor dar care se teme să facă primul pas”, a adăugat actorul.

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit pe 29 iunie 2005 şi au împreună trei copii - Violet, în vârstă de 11 ani, Seraphina, în vârstă de opt ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.

Cei doi actori s-au despărţit în iunie 2015, la doar o zi după a 10-a aniversare a căsătoriei, în urma unor zvonuri apărute în presa americană, potrivit cărora Ben Affleck ar fi avut o aventură cu bona copiilor săi.

Recent, presa americană a anunţat că Ben Affleck şi Jennifer Garner au anulat procedura de divorţ, întrucât au decis să acorde căsniciei lor încă o şansă.

Ben Affleck și-a șocat fanii: ”Eram dependent, dar nu realizam. Credeam că eu pot face orice. Apoi am pierdut controlul.... Ultima dorinţă a Ilenei Ciuculete va fi îndeplinită! Maria Cârneci a spus ce şi-a dorit cântăreaţa să se întâmple în ziu...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri