Căutare Live

A trecut greu peste moartea soțului, dar acum iubește din nou. Marcela Fota și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară. Are o lume întreagă la picioarele ei, dar în viața personală nu a avut același noroc.

Marcela Fota și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Antena 1

A avut mereu tot ce și-ar putea dori o femeie. O carieră frumoasă, un soț iubitor și un copil superb. Cu toate acestea, artista a primit lovitura vieții ei atunci când soțul i-a murit în brațe, din senin. Marcela Fota este însă o femeie puternică, care a decis să înfrunte viața de dragul copilului ei.

Marcela Fota și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Artista de muzică populară a fost invitată la Acces Direct și a vorbit despre imaginile apărute în presă, fotografii alături de noul ei partener de cuplu. 15 ani a stat alături de soțul ei, dar soarta a decis că Minel trebuie să-și încheie socotelile pe acest pământ.

Despre fiul ei, Marcela Fota spune că acesta este un copil minunat, au trecut amândoi printr-o perioadă de acomodare după decesul soțului. Artista a spus că au fost nevoiți să se acomodeze cu absența lui și că nu există cale de întors.

Nici Marcela și nici fiul ei nu au apelat la terapie pentru a trece peste acel moment, iar relația dintre artistă și David este mai sudată ca niciodată.

Cât despre viața personală, Marcela Fota a spus că este foarte bine și că da, este într-o relație. Aceasta și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, iar imaginile cu cei doi sunt peste tot în presa tabloidă. Artista a spus că viața are cursul ei, iar decesul soțului a fost o lecție de viață pentru ea. Atunci a înțeles că banii nu înseamnă totul.

Soțul cântăreței Marcela Fota a murit după ce a suferit un infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova. Partenerul de viață al Marcelei Fota avea 47 de ani. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, însă fără succes. Artista se căsătorise cu iubitul său după 13 ani de relație.

Marcela Fota a spus că este într-o relație, iar fiul ei a acceptat totul cu o maturitate aparte. Pe de altă parte, artista a spus că nu a fost deloc afectată de gura lumii și că are un respect deosebit pentru toți cei care o admiră.

Familia soțului ei nu a avut nimic de comentat, iar artista a spus că atât ea cât și partenerul ei sunt doi oameni liberi, fără obligații și nu se ascund de nimeni.

Cristina Șchiopu, sexy olteanca de la iUmor, vacanță “blestemată”. Ce i s-a întâmplat: "A fost o sperietură destul ... Prima reacție a lui Silviu Prigoană după logodna Adrianei Bahmuțeanu. Ce a spus despre fosta sa soție și iubitul ei...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x