Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Acuzații uluitoare la adresa lui Elvis Presley, la 42 de ani de la moartea lui! „A avut iubite minore. Una dintre ele a ajuns la spital după o partidă de amor”

Elvis Presley ar fi avut mai multe iubite minore, unele chiar în vârstă de 14 ani, în timpul unui turneu pe care l-a susținut la vârsta de 22 de ani. Una dintre fete ar fi ajuns la spital în urma unei partide de amor.

Elvis Presley ar fi avut mai multe iubite minore, unele chiar în vârstă de 14 ani, în timpul unui turneu pe care l-a susținut la vârsta de 22 de ani. Una dintre fete ar fi ajuns la spital în urma unei partide de amor.

Aceste acuzații uluitoare lansate la adresa lui Elvis Presley la aproape 42 de ani de la moartea lui au fost făcute de Joel Williamson, autorul cărții „Elvis Presley: A Southern Life”, ce a fost lansată recent.

Potrivit scriitorului, Elvis Presley obișnuia să „se bată cu perne, să se lupte în joacă, să le gâdile și să le sărute pe fete”.

Joel Williamson mai susține că una dintre minore, care avea 15 ani la acea vreme, a fost dusă de urgență la spital după o partidă de amor cu megastarul, deoarece acesta s-a panicat după ce i s-a rupt prezervativul.

Între timp, Elvis Presley ar fi sunat-o pe o fostă iubită, Dixie Locke, de asemenea în vârstă de 15 ani la acea vreme.

Elvis a întâlnit-o pe Dixie Locke pe vremea când el avea vârsta de 19 ani, iar cei doi au avut o relație în perioada 1952 – 1955. Ei și-au încheiat definitiv relația după ce Elvis a întâlnit-o pe Priscilla, fată vitregă, atunci în vârstă de 14 ani, a căpitanului Joseph Beaulieu. Căpitanul tocmai fusese transferat din Texas la Weisenbadem Air Force Base unde Elvis, care își îndeplinea stagiul militar, fusese repartizat.

Elvis s-a căsătorit cu Priscilla la aproape opt ani după ce a întâlnit-o. Nunta lor a avut loc în anul 1967.

Potrivit lui Joel Williamson, în prima lui noapte cu Priscilla, Elvis a făcut amor cu ea „în toate modurile posibile, dar fără să aibă contactul sexual propriu-zis, deoarece voia să îi păstreze virginitatea”.

Elvis Presley și Priscilla au devenit părinții unei fete, Lisa-Marie, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Cei doi au divorțat în anul 1973, după o relație tumultuoasă, marcată de dependența de droguri a megastarului.

Potrivit scriitorului, Elvis era „obsedat de virginitate”, iar în anul 1970 a făcut amor cu două tinere în vârstă de 26 de ani care au susținut că nu au făcut amor niciodată.

Recomandari