Noi acuzații de viol la adresa lui Cristiano Ronaldo: ”Am dovezi. Este un psihopat nenorocit”

 

Scandalul în care celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo este acuzat de viol continuă. O fostă iubită de-a sa vine cu noi acuzații la adresa sportivului.

Jasmine Lennard, o tânără care a participat la emisiunea „Big Brother” din Marea Britanie, a postat o mulțime de acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Femeia, care a fost iubita fotbalistului în urmă cu zece ani, susține că are dovezi, înregistrări care îl vor distruge pe renumitul sportiv.

„Am dovezi care arată că el are probleme serioase cu capul. Știu toate minciunile din jurul copilului și mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui și este un mincinos. Toată viața lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit”, acuză Jasmine.

Mai mult, femeia a declarat că o va ajuta pe Kathryn Mayorga, cea care în prezent se luptă în instanță să dovedească acuzațiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo.

„După ce  m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”, a mai scris Jasmine pe Twitter.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI