Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă pentru modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Câmpulung-Muscel 

Adelina Pestrițu își donează rochia de mireasă, pe care a purtat-o în iulie 2019, într-o licitație cu scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care s-a născut, în urmă cu aproape 34 de ani.

Adelina Pestrițu își donează rochia de mireasă, pe care a purtat-o în iulie 2019, într-o licitație cu scop caritabil

PR

Licitația va fi una deschisă publicului din mediul online, se va desfășura pe pagină de Facebook LaPrimulBebe, https://www.facebook.com/asociatialaprimulbebe/posts/3106494916121914, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii sumă pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la oră 21.59. Persoană care oferă suma cea mai mare va intră în posesia rochiei unicat, create de o casă de modă din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung.

Adelina Pestrițu în rochia de mireasă

"Orasul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasa”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor că el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicină și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inimă mare îl putem transformă într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă", își motivează gestul Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rochia de mireasă

Citește și: Oana Zăvoranu, noi ironii la adresa influencerilor. Bruneta a luat-o, din nou, în vizor pe Adelina Pestrițu

Rochia de mireasă are o valoare sentimentală pentru Adelina Pestrițu

"Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbrăca la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă", susține Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rochia de mireasă

Citește și: Suma colosală cheltuită de Adelina Pestrițu pentru noua casă. Imagini din locuința vedetei

Asociația LaPrimulBebe găzduiește licitația pentru rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu

Asociația LaPrimulBebe sprijină informațional și emoțional gravidele și mamele din România, în primii ani după naștere. Acest sprijin este oferit în comunitățile online, prin Sistemul Național de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit, dar și prin licitațiile pe care asociația le organizează de numai 2 ori pe an.

În ultimii 8 ani de zile LaPrimulBebe a strâns în campaniile sale umanitare 1.700.000 EUR, bani cu care a finanțat și implementat o serie de proiecte pentru beneficiul mamelor și copiilor din România, printre care: dotarea de maternități din țara cu aparatură extrem de necesară, renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Moreni și, în prezent, renovarea secției de neonatologie a Spitalului Județean Râmnicu Vâlcea. LaPrimulBebe este singură comunitate din România premiată de Facebook USA și numită una dintre cele mai de impact 100 de comunități online din lume.

Recomandari