Căutare Live

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi

Într-un interviu recent realizat cu Pepe pe YouTube, discutat și în Star Magazin, Liviu Vârciu a dezvăluit câți bani a luat pentru primul album LA, dar și ce sumă câștiga pe vremuri.

În interviu, Liviu a detaliat și situația financiară cu care s-a confruntat în perioada în care făcea parte din trupa LA. Deși trupa a avut unul dintre cele mai de succes albume de pe piață românească, potrivit lui Liviu, membrii nu au avut câștiguri financiare pe măsură.

“Eu pe primul album LA, eu nu am luat niciun ban,” a recunoscut Liviu. “Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Și am zis ‘Bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic’. Și el mi-a zis ‘Îți fac și CD-ul color’. A fost primul CD color din România.”

“Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte. Noi nu știm cât s-a vândut fără acte,” a continuat Liviu. “S-au castigat 2 dolari la unitate. Asta înseamnă 1 milion șase sute de mii de dolari.”

“Eu l-am dat cadou,” a continuat Liviu, vorbind despre primul său album cu trupa LA. “Am luat o ladă de gin și o ladă de ulei și mi-a dat 5.000 de dolari să mă duc într-o vacanta. Și ăla a încasat 1 milion jumate de euro.”

Venim la concert! L.A 2000 @labairam

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Liviu Vârciu câștiga și 10.000 de dolari pe zi

Liviu a vorbit și despre faptul că, în urma cu doar câțiva ani, câștiga și 10.000 de dolari pe zi, însă acum regretă că nu i-a investit în piața imobiliară din orașul său natal, Constanța. Mai mult, Liviu a dezvăluit și că nu a strâns banii și în perioada 2005 ajunsese să aibă probleme financiare.

“Regretul cel mai mare al meu e că n-am putut să-mi cumpăr un apartament în Constanța,” a continuat Liviu.

“Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Eu am făcut foarte mulți bani în 98, 99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul,” a continuat Liviu. “Cea mai mare supărare a mea e că mă duc la hotel, eu fiind constănțean.”

“Vă dau cuvântul meu de onoare. Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi!” a dezvăluit Liviu Vârciu despre sumele pe care le câștiga în trecut. “Aveam 4 concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic!”

Bogdan Mocanu s-a trezit cu mașina vandalizată și cu toate roțile sparte. S-a aflat cine a făcut acest gest... Anamaria Prodan Reghecampf s-a fotografiat la bustul gol și plină de lanțuri. Impresara arată impecabil...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri