Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Adevărul despre relația Mirelei Vaida cu soacra ei. Prezentatoarea emisiunii Access Direct a făcut mărturisiri în direct

Mirela Boureanu Vaida și soțul ei au împlinit de curând 11 ani de căsnicie. Vedeta a povestit în direct cum a sărbătorit. Ziua a început "la cratiță" și a continuat cu vizita soacrei. Celebra prezentatoare s-a răsfățat cu un mesaj relaxant după plecarea acesteia, fapt ce i-a pus pe gânduri pe fani.

Mirela Vaida

Instagram/mirelavaida

''Fuga'' Mirelei Vaida la salon a fost interpretată de internauți drept urmarea unui conflict între ea și soacră, însă prezentatoarea a negat cu vehemență. Ba mai mult, aceasta susține că vizita soacrei chiar a ajutat-o să aibă puțin timp pentru plăcerile ei, departe de copii.

''Ea s-a dus în oraș cu copiii și cu soțul. Au făcut cumpărături, a plătit ea tot. N-ai ce să spui. Și am rămas să fac oalele cu mâncare''.

Vedeta a fost trasă la răspundere după mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare Instagram, unde ''se plânge'' de zilele petrecute în compania soacrei sale.

Mirela Vaida a ținut să lămurească această situație chiar în timpul reality show-ului pe care îl moderează. Ea susține că este atât de apropiată de mama soțului, încât cele două își permit astfel de glume.

''Nu e niciun conflict între mine și soacra mea. Dacă ar fi un conflict, n-aș vorbi așa cu ea și pe blog și pe Instagram și pe Facebook. Tocmai că ne înțelegem bine, ne permitem să glumim'', a explicat prezentatoarea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Recomandari