Adevărul despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa! De ce l-a pocnit impresara: ”Lumea mi-a reproșat că e vina mea!”

 

Anamaria Prodan continuă să facă mărturisiri despre incidentul pe care l-a avut cu Dan Alexa și a mărturisit, încă o dată, care a fost motivul pentru care a reacționat în acest fel. 

După ce s-a spus că Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa din pricina iubitei sale, Andrada, impresara a vorbit despre motivele care au împins-o să-și iasă din minți. 

Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre divorț: ”Nu mai sunt cu Laurențiu Reghecampf, sunt cu...”

“(…) care este foarte prost şi care nu face cinste (n.r.: subiectul incidentului cu Dan Alexa). E prima dată când văd imaginile. Mi se pare ceva oribil. Normal (n.r.: că îi este ruşine). Chiar dacă sunt impulsivă, nu este o chestie normală. Aşa sunt, vulcanică. Recunosc că mi-am apărat antrenorii şi jucătorii mai aprig decât aici. Unii nu ştiu fotbal, văd fotbalul la televizor. Când vine vorba de foarte mulţi bani, de stres, de performanţă… Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul meu a umbrit atâtea chestii frumoase care s-au întâmplat în perioada asta. (…). Când vreau să fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discuţii. A fost vorba de un transfer nereuşit, mai multă lume mi-a reproşat că e vina mea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, s-a îndârjit cu cumva m-a provocat… nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Când am vazut cum au reacţionat ceilalti bărbaţi din fotbal, m-am gândit ca pumnul trebuie să îl dau altcuiva. Eu am rămas şi m-am uitat aşa… Dan Alexa nu are autoritate? Păi dacă se enervează Alexa este jale pe vale. (…)

Citește și: Dezvăluirile momentului despre divorțul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cristi Brancu: Ana este vulcanică

M-au sunat politicieni, oameni din sport, vedete și mi-au spus: «Ana, toată lumea știe cum te bați tu». O femeie e foarte greu de controlat și știi cum e! Sunt o femeie impulsivă, mi-e rușine de ce am făcut. E greu să lucrezi cu o femeie, să știi. O femeie este foarte greu de controlat. E greu să lucrezi cu o femeie. Toate sunt perfecţioniste… eu am fost mult din partea asta, a unui bărbat. Eu am intrat în fotbal, nu ma operă. Nu îmi face cinste. Am crescut foarte mult şi pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu vorbă bună. (….). Mi-am făcut dreptate ori cu pumnul, ori cu vorbă bună sau fapte bune. Am intrat în fotbal, nu la operă… e o lume a bărbaților.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Cancan. 

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar în ultima perioadă s-a tot speculat că ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI