Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Afirmația care a șocat o lume întreagă! Una dintre cele mai îndrăgite celebrități: ”Am făcut SEX, pe ascuns, cu mai multe FEMEI!

Cate Blanchett, cunoscuta actriță care a obținut două trofee Oscar pentru rolurile jucate în filmele "Aviatorul/ The Aviator", de Martin Scorsese, şi "Blue Jasmine", de Woody Allen, a șocat milioane de fani din toate colțurile lumii după ce a mărturisit că a făcut sex pe ascuns cu mai multe femei.

Cate Blanchet, cunoscuta actriță care a obținut două trofee Oscar pentru rolurile jucate în filmele "Aviatorul/ The Aviator", de Martin Scorsese, şi "Blue Jasmine", de Woody Allen, a șocat milioane de fani din toate colțurile lumii după ce a mărturisit că a făcut sex pe ascuns cu mai multe femei.

Aflată la Festivalul de la Cannes, cu prilejul a celei de-a 68-a ediție, Cate a povestit că a avut numeroase relaţii cu femei, însă până acum a ţinut strict secretă viaţa sa privată.

Informația șocantă vine la puțin timp după ce actrița a dezvăluit că ea și soțul său, Andrew Upton, au decis să-și mărească familia și să înfieze o fetiță.

Actriţa australiană are trei copii biologici, toți băieți- Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, în vârstă de zece ani, şi Ignatius, în vârstă de șase ani. Reprezentanții lui Cate Blanchet au dezvăluit că numele micuței înfiate va fi Edith Vivian Patricia Upton.

Recomandari