Căutare Live

Alessandra Stoicescu, imagine rară de familie. Cât a crescut fiica prezentatoarei, Sara: „O minune de copil”

Alessandra Stoicescu a petrecut clipe de vis la munte, alături de fmailia sa. Cu această ocazia, prezentatoarea Observatoului a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu fiica și soțul ei.

Alessandra Stoicescu se mândrește cu o familie superbă

Instagram

Alessandra Stoicescu a publicat pe rețelele sociale o fotografie de familie, realizată la munte. Astfel, fanii au putut vedea cât de mult a crescut și cât de frumoasă este fiica ei, Sara.

„Azi a urcat prima dată cu telescopul.. da,da, telescop! Greu am convins-o că nu e așa”, a scris Alessandra Stoicescu în dreptul fotografiei.

Cum arată acum Sara, fiica Alessandrei Stoicescu

Peste 3 mii de fani au apreciat fotografia de familie publicată de Alessandra Stoicescu.

„O minune de copil”, „O dulceață de fetiță”, „O familie fericită, o fetiță superbă”, „Ce familie frumosă”, sunt câteva dintr comentariile lăsate de fani în dreptul fotografiei.

Sara Maria Francesca a împlinit 2 ani în luna iulie a anului 2021.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o până acum: „Ca la 20 de ani”

Cu ce se ocupă Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu

Sergiu Constantinescu gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape. Acesta a cunoscut-o pe soția sa chiar prin intermediul serviciului.

Deși Sergiu o cunoștea pe Alessandra de la televizor, s-a îndrăgostit de ea în 2011, când au început să lucreze împreună.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Puțini știu că Alessandra Stoicescu a luat la căsătorie numele de Constantinescu, și a rămas Stoicescu doar pentru public.

Jurnalista de la Observator a vorbit în repetate rânduri despre soțul ei care este o sursă de echilibru în familie, dar și o persoană care o completează în proiectele în care este implicată.

Ardeleanul cu plete, pasionat de motociclete, este, în ciuda aspectului, o persoană cu picioarele pe pământ, potrivit soției acestuia.

Cariera de succes a Alessandrei Stoicescu

Cu o carieră de peste 25 de ani în mass-media, Alessandra Stoicescu este unul dintre cei mai experimentați, mai cunoscuți și mai apreciați jurnaliști din România.

Timp de 16 ani s-a aflat la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă: atentatele teroriste din 11 septembrie de la New York, criza economică din 2008, alegerile prezidențiale din SUA, moartea lui Michael Jackson.

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâinile stiliștilor. Imaginea în care nu poartă machiaj

Alessandra este recunoscută și pentru implicarea ei în zona socială. De 10 ani conduce Fundația Mereu Aproape, fundație ce vine în sprijinul copiilor cu grave probleme de sănătate.

În 2011 a înființat Intact Media Academy, școală de media ce își propune să contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliși de televiziune, având ca bază de pornire experiența celor care fac această meserie în fiecare zi, unii de zeci de ani.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au împlinit anul trecut 8 ani de la cununie.

Cum arată Oana Moșneagu fără strop de machiaj. Adevărul despre tenul actriței din Adela a ieșit la iveală... Secretul siluetei Mirelei Vaida. Cum se menține prezentatoarea de la „Acces Direct” și cum a reușit să slăbească după tr...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x