Alexandra Becali, aroganță pe străzile Capitalei. Ce a făcut fiica lui Gigi Becali în trafic, la volanul unui bolid de 200.000 de euro

Alexandra Becali s-a afișat pe străzile Capitalei la volanul unui bolid de lux. Fiica lui Gigi Becali a primit în dar, cel mai probabil de la tatăl său, un Bentley Bentayga care costă 200.000 de euro. Doar că tânăra a uitat pentru câteva minute să țină cont de lege în trafic.

Alexandra Becali s-a afișat pe străzile Capitalei la volanul unui bolid de lux. Fiica lui Gigi Becali a primit în dar, cel mai probabil de la tatăl său, un Bentley Bentayga care costă 200.000 de euro. Doar că tânăra a uitat pentru câteva minute să țină cont de lege în trafic.

Alexandra Becali a fost surprinsă în Capitală, de paparazzi Spynews, la volanul bolidului de lux la care alţii doar visează, vorbind la telefon.

Gigi Becali, un tată darnic pentru fiica sa, Alexandra

Deși nu a fost surprinsă de polițiști și și-a continuat drumul, tânăra a atras toate privirile cu mașina pe care o conduce, asta după ce în urmă cu doar o lună se afișa tot prin București cu un alt bolid de lux, ceva mai ieftin.

Gigi Becali plătise doar 100.000 de euro pentru un Range Rover.

În octombrie, Gigi Becali va fi socru mic. Teodora Becali se mărită

Bat clopote de nuntă în familia lui Gigi Becali care, în luna octombrie, va deveni socru mic. Fiica sa, Teodora, se mărită cu iubitul său, iiar la petrecere sunt așteptați peste 700 de persoane. Machidon și el, viitorul ginere a lui Becali este poreclit "Prințișorul din Dobroești" și are părinți bogați.

„E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali, în urmă cu ceva timp.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri