Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Alexandra Stan, despre filmuleţul cu ea goală. Cum au ajuns, de fapt, imaginile pe internet: „Cel mai greu a fost pentru iubitul meu”

Alexandra Stan a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre filmuleţul cu ea goală, filmuleţ care a ajuns pe internet! Ce se ascunde de fapt în spatele acestei întâmplări?

Alexandra Stan

Lipsită de inhibiții și sigură pe ea, Alexandra Stan s-a filmat în timp ce dansa complet goală și în timp ce-și atinge zonele intime. În imaginile făcute publice pe Instagram, pe Story, Alexandra Stan poate fi văzută în timp ce dansa goală prin casă.

Artista a încercat să își justifice gestul, în fața valului de critici ce s-a năpustit asupra ei, însă adevărul era cu totul altul.

„Am noroc că am foarte mulți oameni care mă susțin. Încerc să nu mă uit la hateri (n.r. - cei care o critică). Până la urmă, critica e un lucru bun, nu trebuie să ai oameni care să-ți spună numai lucruri bune, e nevoie și de o părere mai proastă”, a apus Alexandra Stan.

Mai mult, artista a explicat că înainte de a lua o decizie, stă mereu și se gândește care va fi efectul, pe termen lung. În cazul comentariilor răutăcioase, aplică aceeași tehnică.

„În general, încerc să nu mă las afectată foarte mult. Mă gândesc dacă e ok, dacă e bine, dacă mă poate ajuta o critică. Dacă nu, n-o pun la suflet”, a explicat artista.

Întrebată de reporterul Antena Stars care a fost cel mai neplăcut moment al anului 2019, Alexandra Stan a răspuns fără să stea pe gânduri: „Că a scăpat un filmuleț cu mine goală pe net”. Imaginile incendiare le puteți vedea accesând: Alexandra Stan, protagonista unor scene desprinse din filmele pentru adulți. Cântăreața a fost filmată goală, în timp ce dansa: ”Am ales să fiu liberă!”

„Prietenii m-au anunțat: „Băi, vezi că ai postat din greșeală, șterge-l repede!”. Fanii au fost foarte înțelegători și chiar m-au susținut. Am fani super smart (n.r.- inteligenți), care mi-au spus că nu trebuie să mă simt prost pentru corpul meu, până la urmă, n-am făcut rău nimănui, nu era ceva super, mega explicit. S-a întâmplat, a fost o greșeală”, a adăugat Alexandra Stan.

Însă, pentru iubitul ei, apariția filmulețului în care artista apare în ipostaze demne de filmele pentru adulți a fost mai dificil de acceptat.

„Cel mai greu a fost pentru prietenul meu. Filmulețul era pentru el și a ajuns să-l vadă toată țara. I-am explicat, a fost foarte înțelegător, chiar dacă a trecut prin momente dificile”, a mai spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan, de aproape zece ani în topuri

Alexandra Stan este cunoscută pentru single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)”, melodie ce a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia Canada și Statele Unite.

După câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan revine în aprilie 2014 cu piesa Thanks For Leaving care povestește despre relația ei cu Marcel Prodan. Piesele care urmează, Cherry Pop, Dance și Give Me Your everything de pe al doilea album de studio „Unlocked” s-au bucurat de mult succes în Japonia.

În anul 2015, artista este ofertată de Walt Disney Pictures să interpreteze rolul lui Inger, în cea de-a doua parte a peliculei de succes Atlantida: Întoarcerea lui Milo.

Recomandari