Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Alexandra Stan s-a pozat fără haine. Cum a apărut artista pe plajă: ”Arăți senzațional!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și reușește mereu să-și surprindă fanii cu aparițiile dezinhibate. 

Alexandra Stan s-a pozat fără haine. Cum a apărut artista pe plajă: ”Arăți senzațional!”

Facebook

Alexandra Stan se mândrește cu un trup perfect sculptat, pe care nu ratează nicio ocazie să și-l etaleze.

Aflată la malul mării, Alexandra Stan a renunțat la sutien și, mai mult de atât, a îmbrăcat o pereche de bikini minusculi.

Alexandra Stan s-a pozat fără haine. Cum a apărut artista pe plajă: ”Arăți senzațional!”

Video | Alexandra Stan, revenire spectaculoasă. Artista a reușit să-și impresioneze din nou fanii cu muzica sa: "O fată cu personalitate, cool, cu atitudine de divă şi care are toţi bărbaţii la picioare"

”Arăți excelent”/ ”Ești atât de sexy”/ ”Ești foarte frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Alexandra Stan: ”Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt puternică”

Alexandra Stan a fost, de-a lungul timpului, criticată pentru aparițiile mult prea sexy, însă ea s-a apărat.

”Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că `acuzele` vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (...) Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it.

Alexandra Stan, complet dezbrăcată pe Instagram! Pozele nud au aprins imaginația fanilor: „Murim de inimă”

Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile... noi, artiștii... noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea", a explicat Alexandra Stan.

Recomandari