Căutare Live

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, de urgență. Ce i s-a întâmplat și de ce a fost internat

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, după ce a acuzat stri de rău. Acesta a fost internat și este sub atenția medicilor români.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, de urgență. Ce i s-a întâmplat și de ce a fost internat

Hepta

Acesta s-a internat la o clinică privată și speră să găsească modalitatea de a-și reveni. Acesta a mai fost internat și în trecut, când a fost operat la inimă.

Alexandru Arșinel, de urgență la spital. A fost internat la o clinică privată

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns la spital, unde a fost internat la o clinică privată, potrivit fanatik.ro. Starea actorului de sănătate este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor, el fiind internat la o clinică privată pentru a fi sigur că totul va fi în regulă.

Citește și: Alexandru Arșinel, la final de carieră. Actorul își plănuiește retragerea din cauza problemelor de sănătate

După ce a ajuns la spital, medicii au decis ca cea mai bună soluție pentru sănătatea lui ar fi să fie internat măcar câteva zile. Fiul său angajase o asistentă să-i poarte de grijă, însă pare că aceasta nu a fost o soluție pe termen lung.

Alexandru Arșinel are probleme mari de sănătate

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea din punct de vedere medical. În primăvara anului trecut a făcut Covid-19, iar în decembrie 2021 actorul a suferit o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la inimă.

De asemenea, în luna februarie, fostul partener de scenă al Stelei Popescu a ratat propriul spectacol, pentru prima data în cariera sa de 60 de ani. El a ajuns la spital pentru mai multe investigații, însă nu i s-a găsit nimic foarte grav sau diferit față de problemele de sănătate pe care știa deja că le are.

Citește și: Câți bani a câștigat într-un an Alexandru Arșinel. Ce indemnizații primește și ce avere a acumulat actorul

În urmă cu mulți ani, el a suferit un transplant renal, dar și o serie de alte intervenții chirugicale și, mai mult decât atât, recent a fost diagnosticat și cu Covid-19, fiind în categoria de risc.

Toate aceste probleme și-au spus cuvântul și se pare că este nevoit să ia decizia pe care a amânat-o destul de mult timp. Alexandru Arșinel a vorbit pentru prima dată despre problemele cu care se confruntă și recunoaște că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a dezvăluit actorul.

Actorul a mai dezvăluit și ce plănuri pentru pensie are și că își dorește să se retragă în locul în care a copilărit. „Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, a spus acesta.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. Tavi Clonda, mărturisiri despre ziua în care soția lui a ajuns... Cum arată sosia Vulpiței. Videoclipurile sale au ajuns celebre pe Internet: „Sora geamănă a Vulpiței”...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x