Căutare Live

Ce se întâmplă cu mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după zvonurile divorțului

După mai multe zvonuri potrivit cărora căsnicia designer-ului Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu s-ar îndrepta spre divort, Ciucu a reacționat pe rețelele sociale, însă nu a fost prea convingător. Alina Sorescu a fost discretă, spunând că situația „nu este despre ea”.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt discreți când vine vorba de un potențial divorț

A1 & Hepta

Cei doi sunt împreună de peste un deceniu și au împreună două fetițe. De curând, Alexandru Ciucu a postat, pe platforma Instagram, o fotografie de familie în care cu toții sunt numai zâmbete.

Imaginea denotă o familie completă și fericită unde se sărbătorește un moment important din viața lor.

Alexandru Ciucu postează familia perfectă iar soția sa, Alina Sorescu, este rezervată în declarații

Postarea lui Alexandru Ciucu a venit cu ocazia celei de a opta aniversări a fiicei sale.„Carolina, 8 ani. The Party. La multi ani scumpa noastră! Să fiți sănătoase!”, a scris el, ca și explicație foto.

Dincolo de aparențe, Alina Sorescu, a exprimat o atitudine rezervată, potrivit Fanatik.

Ea nu a postat nicio fotografie cu soțul ei, ci doar o poză cu fiica ei și urările aferente evenimentului.

“Acum 8 ani te-am adus pe lume, Carolina mea iubită… Să creșți mare și deșteaptă alături de surioara ta Raisa și să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani!!!”, a scris Alina Sorescu.

Potrivit Click, cei doi soți ar fi ajuns într-o situație ce nu mai are drum de întoarcere, iar Alina Sorescu pare a fi cea afectată în această poveste.

Artista a și slăbit foarte mult, în ultima perioadă, potrivit aceleiași surse. În schimb, aceasta a refuzat să facă o declarație concretă despre acest subiect, motivând că nu are cum să comenteze pentru că nu este despre ea.

Artista este cunoscută ca fiind foarte discretă când vine vorba de viața sa personală. În schimb, probleme există și artista vrea divorțul, scrie Fanatik.

Alina Sorescu, despre divorț: „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine”.

“Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu.

Pe de altă parte, Alexandru Ciucu ar fi acceptat un curs de perfecționare în Franța, care durează un an și jumătate, mai spune sursa citată.

Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea... Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere. Cu ce se ocupă și ce declarații a făcut fiul lui Ștefan Bănică...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x