Căutare Live

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: “Nu mă gândeam să ajung în situația aceasta, dar lucrurile astea m-au călit”

Alina Sorescu s-a mai liniștit puțin în această perioadă dificilă prin care trece din cauza divorțului de Alexandru Ciucu. Vedeta recunoaște că nu se aștepta să se ajungă la divorț.

Alina Sorescu nu se gândea că va ajunge la divorț

Instagram

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani, și Alexandru Ciucu, 46 au pus capăt mariajului iar acum aceasta se simte mai liniștită, alături de fetele sale.

Alina Sorescu, despre situația actuală:"Toată această perioadă m-a călit"

Vedeta recunoaște că nu se aștepta să ajungă la divorț, dar consideră că toată situația a călit-o iar viața merge mai departe, potrivit Libertatea.

Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu, a spus Alina Sorescu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Alina Sorescu a dezvăluit noi detalii despre procesul de divorț de Alexandru Ciucu. Cine primește custodia fetițelor

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe, pe Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Vedeta spune că acum atât ea cât și fetițele sunt liniștite și că își dorește foarte mult să se concentreze asupra carierei, așa cum a făcut și până acum, cu discreție și profesionalism.

Citește și:Cum se comportă Alina Sorescu în această perioadă a divorțului de Alexandru Ciucu. Ce a declarat și cine o ajută cu copiii

Suntem liniștite într-un fel, pentru că Alexandru vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate.

În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut, a mai spus Alina Sorescu, potrivit sursei menționată.

Natasha Poly, apariție curajoasă la Cannes. Din față rochia ei pare una obișnuită, dar face spectacol când se întoarce... Motivul pentru care tatăl Elenei Gheorghe vine extrem de rar la concertele fiicei sale...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x