Alyssa Milano, fetița din brațele lui Arnold Schwarzenneger în filmul Commando, a postat o fotografie surprinzătoare pe Instagram

Alyssa Milano, actrița din filmul “Commando”, în care a apărut alături de Arnold Schwarzenneger este acum complet schimbată

Alyssa Milano, actrița din filmul “Commando”, în care a apărut alături de Arnold Schwarzenneger este acum complet schimbată.

Profimedia

La 36 de ani de la priemiera filmul, frumoasa blondină a ales să își îmbrățișeze feminitate și să se revolte împotriva standardelor de frumusețe și feminitate impuse prin intermediul constructelor sociale.

Alyssa Milano, în vârstă de 48 de ani, a postat recent o fotografie pe contul său de Instagram care a stârnit controverse.

Fotografia surprinzătoare postată de Alyssa a stârnit admirația fanilor

Frumoasa actriță a ales să se fotografieze într-un maieu roșu, deși nu era epilată la subraț. La descrierea fotografiei, Alyssa a adăugat “Armpit hair, don’t care” (Păr la subraț, nu-mi pasă).

În ciuda faptului că ales să se fotografieze atât de naturală și să arate lumii întregi că își îmbrățișează feminitatea și corpul așa cum e el, urmăritorii săi nu au criticat-o, ci dimpotrivă, au lăudat-o pentru curaj și inițiativa ei.

Citește și: Cum arată Arnold Schwarzenegger la 6 luni după ce a fost operat pe cord deschis. Actorul refuză să îmbătrânească

“Some people don't dare to show things for fear of ridicule and bad comments but you dare and that is very brave ❤💪👏” (Unii oameni nu îndrăznesc să arate unele lucruri de frică să nu fie luați în râs și să nu primească comentarii urate, dar tu îndrăznești și acesta e un act de curaj), i-a scris una dintre fane.

Faptul că își acceptă corpul așa cum e el, fără a încerca să facă modificări o ajută pe actriță să fie și mai apreciată de fanii ei. Alyssa, mama a doi copii, susține această mișcare împotriva epilării încă din 2016, alăturându-se altor vedete de la Hollywood care au decis să nu se supună nici ele standardelor de frumusețe impuse de societate, precum Adele, Madonna, Rihanna și Emilt Ratajkowski.

Cariera incredibilă a lui Alyssa Milano

Alyssa a debutat ca actriță la o vârstă fragedă, în filmul “Commando” cu Arnold Schwarzennerger, pe când era doar o puștoaică, în 1985.

De atunci cariera ei a fost una înfloritoare, primind recunoștiința și aprecierea publicului larg pentru talentul său actoricesc.

Citește și: Cum arată acum Jake Lloyd, puștiul-minune din "Goana dupa cadouri". Ce s-a ales de cariera lui după ce a jucat cu Arnold

Rolurile care au consacrat-o pe frumoasa actriță au fost cele din serialele Melrose Place (1997-1998) și Charmed (1998 – 2006). De asemenea, Alyssa a jucat și în serialul difuzat de ABC, numit Mistresses, începând din 2013.

Ultimele știri